Goed nieuws!!

Door: Mike

Blijf op de hoogte en volg Mike & Wilma

08 Januari 2016 | Nederland, Roosendaal

Goed nieuws!!
Gisteren uit het "gips" en vandaag op controle bij de oogarts voor de oogdruk omdat ik nieuwe druppels heb gekregen en die doen hun werk goed.
Voorlopig klaar met alle bezoekjes aan het ziekenhuis.
We kunnen dus toch met de camper naar Parijs voor een verrassingsfeestje om vandaar door te rijden naar Spanje!
De reis in het kort:
Parijs-Guingamp(Bretagne)-Bilbao(Guggenheimmuseum)-Madrid-Tarifa(zuidelijkste puntje van Spanje) en dan met omzwervingen langs de Barcelonakant noordwaarts.

• 14 Januari 2016 - 12:00

Piet Keijsers:

Nou gelukkig dat alles goed is. Zijn jullie nu al vertrokken ? Zo ja dan heel veel plezier. Ik kijk uit naar jullie ervaringen. Groeten van de buurman uit Kisumu, Kenia.

• 14 Januari 2016 - 12:01

Piet Keijsers:

Goede reis hoor buurtjes en kijk wel heel goed uit.

Mike & Wilma

Jonge zestigers, genietend van (schoon-)kinderen, kleinkinderen, genietend van hun vrije tijd en genietend van het reizen met de camper. We maken jullie weer deelgenoot van onze camperreis. Mocht je ons verslag niet meer willen ontvangen, laat het ons dan weten, dan halen we je van de mailinglist.

Actief sinds 04 Jan. 2016